Contact

PERSOONLIJKE SERVICE

Ook als u diensten en zorg nodig hebt, blijft zelfstandig wonen haalbaar, huiselijk en aangenaam. Want onze dienstverlening gaat ver. Wij reiken u een waaier aan verzorgende diensten aan. Vaste partners die van het Binnenhof en haar residenten hun prioriteit maken.

Thuisverpleging

Onze eigen thuisverplegingsdienst. Een team van zelfstandige thuisverpleegkundigen dat voor alle mutualiteiten werkt. De kosten worden via de mutualiteit en het derdebetalerssysteem verrekend.

Noodhulp bij crisissituaties

We streven ernaar noodsituaties zo snel mogelijk te detecteren. Elke bewoner beschikt over een halszender met noodknop, een vaste noodknop en een koord in de badkamer. Zodat wij onmiddellijk hulp kunnen bieden als dat nodig is.

Persoonlijke assistentie

Onze onthaalmedewerkers en woonassistenten staan elke weekdag voor u klaar. Voor elke vraag: praktische hulp of medische assistentie kunt u bij hen terecht. Tijdens het weekend en ’s nachts vertrouwt u in geval van nood op Katrien, onze inwonende conciërge. ALTIJD iemand aanwezig!

Thuiszorg

Een vaste samenwerking met dienstenbedrijven zoals Familiehulp, Zorgbedrijf, Solidariteit, …. laat ons toe u verschillende thuiszorgdiensten aan te bieden: van gezinszorg tot oppas-en poetsdienst. Zo stellen we een zorgpakket samen op uw maat.

Kinesist aan huis

Een zelfstandig kinesist die bij u aan huis komt in het Binnenhof, ook dat is voorzien.

Conciërge

Katrien woont IN het Binnenhof, op haar eigen flat. Dicht bij u, altijd bereikbaar

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag.

Contacteer ons